Är det här en matblogg?

oktober 20, 2011 i Uncategorized med Henrik

Nej, det är det inte. Men det är när jag lagar mat jag verkar få tid att krafsa ner några meningar om vad som händer. Så, vad lagar jag idag? Det blir grillad (hel) fläskkarré, pommes squares, bearnaisesås och en fetaostsallad. Till det serveras ett glas turkiskt rödvin. En perfekt liten torsdagsmiddag, som kan sätta guldkant på tillvaron.

Förutom maten har dagen bjudit på ett potpurri av roliga utmaningar.

Dagen började med lite jobb i mitt egna konsultföretag. Jag har ett uppdrag åt Mansmottagningen mot våld i Uppsala (MVU), så jag var där och hjälpte bland annat till med att förbereda ett föredrag. Det är en mottagning där män som behöver det kan få hjälp att bearbeta sina destruktiva beteenden, för att på så sätt både må och behandla sin omgivning, och i synnerhet sina familjer, bättre. De gör ett jättebra arbete, och kan verkligen rekommenderas om ni känner någon som behöver hjälp.

Efter det jobbet drog jag vidare till Pedagogikum, där jag var med i ett experiment på Psykologiska institutionen. Jag har lovat att inte avslöja exakt vad det gick ut på, eftersom fler människor ska dit och besvara samma frågor, men jag kan åtminstone avslöja att det var roligt. Man fick den typen av frågor som verkligen får en att tänka efter och utvärdera sig själv.

Till sist hann jag med ett par timmar plugg också. Det är ju så när man läser juridik, att det finns alltid en massa att läsa och en mängd uppgifter att lösa. Temat för dagen var narkotika- alkohol- och vapenrelaterade brott med lite inslag av pengatvätt. Krydda det med lite frågor om vad EU tycker i sammanhanget så förstår ni att det blir både snårigt och väldigt lärorikt.

Och nu är det dags att hålla på lite med Butik Stylish också. Vi lanserade igår en enkätundersökning, där vi försöker utröna vad kunderna tycker om vår sida. Det är otroligt inspirerande att läsa alla svar, och jag håller på utvärdera de svar som redan kommit in. Undersökningen håller på till den sista oktober, och är du sugen att svara har du chansen att få ett av två presentkort på 250 kr. Dessutom gör du både oss och alla framtida kunder en jättetjänst.

Tack på förhand!

Nu är det dags att duka