Marknadsföring

oktober 22, 2011 i Uncategorized med Henrik

Det blev inte mycket till marknadsföring gjort. Jag fattar inte var Jessica får alla sina idéer ifrån. Hon är aktiv på en massa olika ställen mest hela tiden, och resultaten brukar ju oftast synas. Själv fastnade jag i andra saker, som i och för sig var nog så viktiga. Jag spenderade helt enkelt de här fyra timmarna med att göra en massa små, små förbättringar på sidan. Till exempel har jag äntligen fått färgerna att stämma bland produktflikarna, lite spretiga teckensnitt har styrts upp och en presentationstext har lagts upp på förstasidan. Så ett gott dagsverke blev det allt. Nu bär det av hem till familjen 🙂 Och sen blir det inget mer jobb innan ungarna har gått och lagt sig. Då ska det tillverkas en annons som ska in i Expressen Söndag snart. Deadline imorgon, så det börjar bli dags.