Föräldrafika på förskolan

november 24, 2011 i Uncategorized med Henrik

Max som nyckelpiga

Max som nyckelpiga

Igår var jag på föräldrafika med Max.
Han hade pratat i en veckas tid om alla förberedelser de hade gjort. De hade bakat bullar och muffins och sockerkaka. De hade pratat om allt roligt de ville visa oss föräldrar. Och, när dagen sen kom så blev det precis så mysigt som de hoppats. Max och jag trivdes som fiskar i vatten. Han visade var han brukar sitta och äta, tryckte lite fika, och yrde sen vidare till deras lekkök. Där började han stolt sortera upp en massa plastgrönsaker och förklarade skillnaderna mellan majs och morötter. Efter det blev det utklädning. På tio minuter hann han både vara tiger, kanin och nyckelpiga. Det märks verkligen att han gillar sin förskola och han var så glad att visa upp den från sin bästa sida.

Tack Max, och tack alla pedagoger på avdelningen Regnbågen för en trevlig eftermiddag 🙂