Man får väl ändra sig?

december 6, 2011 i Uncategorized med Henrik

Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka det här. Jag har varit anti hela mitt liv. Visst, det har luktat gott… men sist jag smakade det (2005) smakade det pyton. Men så plötsligt i lördags, när vi var och hälsade på kompisar, luktade det så gott att jag blev sugen direkt. På KAFFE! Jag. Det hade jag nog aldrig riktigt väntat mig, men det var jättegott. Så i söndags tog jag påtår hemma hos morsan och farsan och på den vägen är det. Undrar om det här innebär att jag blivit vuxen på riktigt?

Anledningen till den här helomvändningen är nog att jag återupptagit ett gammalt extrajobb jag hade ungefär fram till Max föddes; Jag har börjat köra lite taxi igen. Nattetid på helgerna ska det bli, så det inte går ut över studierna. Jag kommer nu inte att köra åt Uppsala Taxi som jag gjorde tidigare, utan åt ett ganska nytt bolag som heter Taxi Direkt. Jag har fått ett jättebra och seriöst intryck av dem, och de första passen var riktigt roliga. Men man blir trött när man inte längre är van att jobba natt, och det skapade nog suget efter kaffe (koffein).